Naar "Mijn trainingen"

Werknemersonderzoek: scholing belangrijk voor werknemers

Gepubliceerd op 22-02-2018, door De Redactie

Uit onderzoek van Mercer onder Nederlandse werknemers blijkt dat het volgen van een opleiding onder werktijd belangrijk wordt gevonden. Dit wordt onder de ruim 800 respondenten zelfs het meeste genoemd (bij 43 procent) als ondersteunende factor in de persoonlijke ontwikkeling. Tevens vindt een iets minder groot percentage (38 procent) dat de werkgever hier financieel aan moet bijdragen. Werknemers noemen het opdoen van werkervaring buiten de organisatie (10 procent), het meekijken bij andere organisaties (10 procent) en het werken in het buitenland (9 procent) minder vaak als voorwaarden voor de persoonlijke ontwikkeling.

 

Zie ook:

http://www.consultancy.nl/nieuws/14896/werknemer-hecht-buiten-salaris-waarde-aan-schouderklopje-en-werkplek

Werknemersonderzoek: scholing belangrijk voor werknemers
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.