Naar "Mijn trainingen"

Referenties

Molijn Trainingen

"De training ´Ken je talenten I MBTI´ heeft mij een helder inzicht gegeven in wie ik zelf ben, hoe anderen (kunnen) zijn en hoe ze functioneren op de werkvloer. Dit inzicht gaat mij zeker helpen om de samenwerking met mijn collega’s te verbeteren. Ook in de privésfeer zie ik verschillende en snel toepasbare verbeterpunten om ook hier meer uit mijn relaties te kunnen halen."

Joep Beljaars | Brink Climate Systems
Training Ken je talenten I MBTI op 4 april 2015


Molijn Trainingen

"De training ´Goede e-mails, tevreden klanten was voor mij een erg leerzame training. Ik ben echt anders tegen het versturen van een e-mail aan gaan kijken. Voorheen had ik eigenlijk nooit echt nagedacht over de indeling van een e-mail en hoe efficiënt het is als je een duidelijk “subject” invult. Door deze training zie je het nut in van het versturen van duidelijke e-mails, wat er voor zorgt dat je efficiënter gaat communiceren en werken."

Isabelle Haex | Robert Bosch Packaging
Training Goede e-mails, tevreden klanten op 12 maart 2015


Molijn Trainingen

"De training ´Regie over je leven en loopbaan´ heeft mij meer bewust gemaakt van mijn eigen invloed over mijn leven en mijn loopbaan. Ik moet niet (alleen) afwachten totdat “dingen” op mijn pad komen, maar ik zal ook zelf het initiatief moeten nemen als ik iets wil veranderen. Verder ga ik mijn blikveld verbreden op zoek naar leuke dingen. Dit geldt natuurlijk ook voor mijn loopbaan, want daar kan ik ook pro-actief mee bezig zijn!"

Jos Roksnoer | Delta Lloyd l ABN AMRO Verzekeringen
Training Regie over je leven en loopbaan op 9 april 2015


Molijn Trainingen

"De training ´Personal Branding´ heeft mij een goed inzicht in mijzelf gegeven. Het antwoord op de vraag “Wie ben ik?” zorgt ervoor dat ik ben gaan nadenken over waar ik van nature echt goed in ben. Door mezelf, samen met anderen te omschrijven ontdekte ik bijna als vanzelf wat mijn kwaliteiten zijn. Het zelfvertrouwen dat dit mij oplevert maakt dat ik zelfverzekerd en bewust van mijn kwaliteiten op anderen overkom."

Umut Mutlu | Boon Edam
Training Personal Branding op 2 april 2015


Molijn Trainingen

"De training ´Persoonlijke effectiviteit´ heeft mij veel nuttige tips en praktische adviezen voor het beter kunnen indelen van mijn tijd (werk en privé) opgeleverd. Ook leerde ik om beter prioriteiten te stellen en om, wanneer dit nodig is, “nee” te zeggen. Ik verwacht dat door de praktisch toepasbare handvatten die ik in deze training heb gekregen er minder stress en / of druk op mij komt te liggen."

Frans van Tuijl | Stertil
Training Persoonlijke effectiviteit op 14 april 2015


Molijn Trainingen

"De training ´Haal het beste uit je gesprekken` heeft mij meer bewust gemaakt van mijn eigen valkuilen en ook de gevolgen daarvan. Ik heb geleerd om meer rust in te bouwen door vragen te stellen, te herhalen en ook door te complimenteren. De heldere opbouw van de training en het vermogen van de trainer de theorie goed aan te laten sluiten bij zowel de praktijk van onze organisatie als bij de mensen zelf maakt deze training voor mij heel waardevol!"

Enny Jansen | Natuurbegraafplaats Hillig Meer
Haal het beste uit je gesprekken op 10 februari 2015


Molijn Trainingen

De training Persoonlijke effectiviteit heeft mij veel nuttige tips en praktische adviezen voor het beter benutten van mijn tijd opgeleverd. Ik hoop deze te kunnen gebruiken om meer structuur en rust in mijn werk te krijgen en daarmee mijn energiebalans te kunnen herstellen. De tips zijn voldoende praktisch om ook echt te kunnen gebruiken!

Iwan Stuifzand l Mueller Manufacturing
Training Persoonlijke effectiviteit op 19 maart 2015