Naar "Mijn trainingen"

Veranderingen binnen de organisatie, onzekerheid over de toekomst. Hier word je in deze tijd wellicht meer dan gemiddeld mee geconfronteerd. Hoe ga jij hier mee om? Heb je het gevoel dat je grip hebt op de veranderingen die jou raken? Of heb je eerder het gevoel dat alles je overkomt? Wil je graag de balans opmaken van wat je wilt en wat je kunt, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Deze training laat je ervaren hoe je de eerste stappen zet om zelf aan het roer te staan en je richting te bepalen. Zo kan je waarschijnlijk talloze redenen bedenken waarom het niet mogelijk is je doelen te bereiken. Maar door je energie te steken in dingen die je wel kunt beïnvloeden krijg je meer energie en ga je effectiever te werk. Ook ga je inzien welke dingen je beter los kunt laten om vooruit te komen. Zo wordt het mogelijk de regie over je leven en loopbaan te krijgen.

Na deze training


  • Neem je makkelijker initiatief en weet je waar je je invloed kunt vergroten
  • Weet je wat je wilt bereiken en stel je realistische doelen om daar te komen
  • Heb je zicht op de dingen die je tegenhouden om te bereiken wat je wilt
  • Herken je je eigen belemmeringen en weet je hiernaar te handelen

“De training was heel interactief en heeft me positief verrast. Ik heb duidelijkheid gekregen op welke manier ik het beste de regie kan nemen om mijn wensen te realiseren. Prima training voor mensen die verder willen kijken maar geen duidelijk doel hebben.”


Werkwijze trainingen op locatie

Je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je hecht waarde aan persoonlijk contact en interactie met medecursisten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In al onze trainingen staan onze deelnemers centraal. Dat is ook de reden dat mensen voor onze trainingen kiezen: de persoonlijke aandacht en het leren van en met medecursisten.

Een mooie combinatie van klassikaal op locatie en online coaching

Een absolute voorwaarde om succesvol te werken aan competenties is zelfkennis: het gaat tenslotte om jou! Daarom begint iedere training met een persoonlijke (digitale) intake. Zo denk je vooraf al na over jezelf en over je eigen leerwensen. Die wensen nemen onze trainers mee in hun voorbereiding. Het beantwoorden van de vragen duurt maximaal 20 minuten. Een trainingsdag sluit je af met het formuleren van een persoonlijk actieplan: wat ga jij doen met wat je deze dag hebt geleerd?

Na de training ontvang je verschillende korte en prikkelende coachingsopdrachten waarop je feedback krijgt van de trainer. Houd er rekening mee dat je daar ongeveer 1 uur mee bezig bent per trainingsdag. Ook helpt de trainer je met het verwezenlijken van je actieplan. Zo blijf je gedurende 2 - 3 maanden, onder begeleiding van een trainer, actief bezig met jouw ontwikkeling; succes gegarandeerd!

Eigen leeromgeving

Zodra je je hebt ingeschreven voor een training krijg je toegang tot je eigen digitale omgeving (Mijn Molijn). Hier kun je al je persoonlijke documenten plaatsen zoals je actieplan, persoonlijke aantekeningen en certificaten. Je krijgt toegang tot de mediatheek met leerzame en leuke filmpjes. Ook krijg je toegang tot de bibliotheek met handouts van de trainingen, boekentips en interessante artikelen.

Aantal deelnemers

Minimaal 8 en maximaal 12

Kies je trainingsdata

Vink jouw datum aan en klik daarna op schrijf je in.

Locatie Online

Wil je een persoonlijk trainingsadvies?

Heb je een specifieke opleidingsvraag voor je afdeling, team of organisatie?

Bel ons op 030 763 0887 of stuur een e-mail naar advies@molijntraining.nl. We helpen je graag verder!