Naar "Mijn trainingen"

Werknemers laten kans op scholing liggen

Gepubliceerd op 01-03-2018, door De Redactie

Iets extra’s te doen om inzetbaar te zijn en te blijven op de arbeidsmarkt? Maar liefst 35 procent van de werknemers wil er vooralsnog niet aan beginnen. Desalniettemin geeft acht op de tien werknemers aan hier voldoende tijd en middelen voor te bezitten. Dat blijkt uit onderzoek onder 1.400 Nederlanders, uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction. De 65 procent die wél inzet op de eigen ontwikkeling, doet dit via cursussen of trainingen (53%) en het lezen van vakliteratuur (27%) of online artikelen (18%).

 

Zie ook:

https://www.raet.nl/over-ons/medewerker-lapt-ontwikkeling-aan-laars

Werknemers laten kans op scholing liggen
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.