Naar "Mijn trainingen"

Nieuw: Online training en coaching!

Gepubliceerd op 09-04-2020, door De Redactie

Inmiddels zijn we aangekomen in week 4 van de Corona crisis, en dat is nog best wennen! Om jou te kunnen helpen met de uitdagingen waar jij voor staat in deze tijd, starten wij volgende week met een nieuw, online programma waarin alle facetten van werk en privé in 'Corona tijd' aan bod komen. Dit programma bestaat uit drie keer een uur online training die we telkens opvolgen met online coaching afgestemd op jouw situatie. Onderwerpen die aan bod komen zijn: stress door verandering en onzekerheid, effectief samenwerken op afstand en persoonlijke effectiviteit voor thuiswerkers (met en zonder kinderen). 

Meld je nu aan voor driemaal een uur online training, inclusief uitgebreide en persoonlijke online coaching voor slechts €79,00 per persoon! De trainingspagina vind je hier.
Besluit je na de Coronacrisis deel te nemen aan een normale, klassikale training bij Molijn, dan wordt het nóg interessanter. Op je eerstvolgende training krijg je dan namelijk een korting van €79,00. Daarmee krijg je deze uiterst praktische training dus helemaal gratis!

Blog
Ben je benieuwd naar onze visie op online coaching en training in Corona tijd? Lees dan hier de blog van Pieter Molijn!


BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.