Naar "Mijn trainingen"
We kunnen ons voorstellen dat je in deze tijd tegen andere dingen aanloopt dan wanneer je ‘normaal’ aan het werk zou zijn. De dingen waar je je een aantal weken geleden druk over maakte of je bezighielden lijken op dit moment misschien helemaal niet relevant. Bij Molijn Training vinden we de verbinding tussen wat je leert en waar je in de praktijk tegenaan loopt belangrijk. Daarom passen we onze dienstverlening graag aan om je te begeleiden in de onderwerpen die nu spelen.

Online training: Omgaan met stress, verandering en onzekerheid
In een combinatie van 3 online meetings, in een kleine groep, opgevolgd met online coaching prikkelen we je om terug te blikken op de afgelopen weken en nodigen we je uit om vooruit te kijken naar de tijd die nog komen gaat. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: stress door onzekerheid en verandering, effectief samenwerken op afstand en persoonlijke effectiviteit voor thuiswerkers (met en zonder kinderen). Zoals in al onze trainingen geven we je graag de juiste handvatten die voor jou persoonlijk relevant, actueel en belangrijk zijn.  

Korting op je volgende training!

De kosten bedragen € 79,- per persoon. Na betaling ontvang je van ons een voucher waarmee je € 79,- korting ontvangt op een van onze reguliere trainingen. Kijk voor onze trainingen op www.molijntraining.nl.

Kies je trainingsdata

Vink jouw datum aan en klik daarna op schrijf je in.

Wil je een persoonlijk trainingsadvies?

Heb je een specifieke opleidingsvraag voor je afdeling, team of organisatie?

Bel ons op 030 763 0887 of stuur een e-mail naar advies@molijntraining.nl. We helpen je graag verder!