Naar "Mijn trainingen"
We kunnen ons voorstellen dat je in deze tijd tegen andere dingen aanloopt dan wanneer je ‘normaal’ aan het werk zou zijn. De dingen waar je je een aantal weken geleden druk over maakte of je bezighielden lijken op dit moment misschien helemaal niet relevant. Bij Molijn Training vinden we de verbinding tussen wat je leert en waar je in de praktijk tegenaan loopt belangrijk. Daarom passen we onze dienstverlening graag aan om je te begeleiden in de onderwerpen die nu spelen.

Online training: Omgaan met stress, verandering en onzekerheid
In een combinatie van 3 online meetings, in een kleine groep, opgevolgd met online coaching prikkelen we je om terug te blikken op de afgelopen weken en nodigen we je uit om vooruit te kijken naar de tijd die nog komen gaat. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: stress door onzekerheid en verandering, effectief samenwerken op afstand en persoonlijke effectiviteit voor thuiswerkers (met en zonder kinderen). Zoals in al onze trainingen geven we je graag de juiste handvatten die voor jou persoonlijk relevant, actueel en belangrijk zijn.  

Korting op je volgende training!

De kosten bedragen € 79,- per persoon. Na betaling ontvang je van ons een voucher waarmee je € 79,- korting ontvangt op een van onze reguliere trainingen. Kijk voor onze trainingen op www.molijntraining.nl.Interactief en online leren

Je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je hecht waarde aan persoonlijk contact en interactie met medecursisten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In al onze trainingen staan onze deelnemers centraal. Dat is ook de reden dat mensen voor onze online trainingen kiezen: de persoonlijke aandacht en het leren van en met medecursisten.

Bij Molijn Training ben je zeker:

  • Dat je zorgeloos online kan trainen!
  • Dat jouw training altijd kan doorgaan
  • Dat je door onze trainers persoonlijk begeleid wordt in je ontwikkeling

Persoonlijke intake, online coaching en afrondende Meet-up
Een absolute voorwaarde om succesvol te werken aan competenties is zelfkennis: het gaat tenslotte om jou! Daarom begint iedere training met een persoonlijke (digitale) intake. Zo denk je vooraf al na over jezelf en over je eigen leerwensen. Die wensen nemen onze trainers mee in hun voorbereiding. Het beantwoorden van de vragen duurt maximaal 20 minuten. Een online trainingsdag sluit je af met het formuleren van drie persoonlijke actiepunten: wat ga jij doen met wat je deze dag hebt geleerd? 

In de twee maanden na de training ontvang je van ons iedere 10 dagen een korte en prikkelende coachingsopdracht. In een online Meet-up ter afsluiting van het traject, deel je je ervaringen en leermomenten met je medecursisten en de trainer. Zo krijg je nog meer persoonlijke tips van de trainer en je medecursisten en leer je ook van hun ervaringen!

Eigen leeromgeving
Zodra je je hebt ingeschreven voor een training krijg je toegang tot je eigen digitale omgeving (Mijn Molijn). Hier kun je al je persoonlijke documenten plaatsen zoals je actieplan, persoonlijke aantekeningen en certificaten. Je krijgt toegang tot de mediatheek met leerzame en leuke filmpjes. Ook krijg je toegang tot de bibliotheek met handouts van de trainingen, boekentips en interessante artikelen.

Opbouw van onze online trainingen

1. Voor aanvang van de training ontvang je thuis een trainingskit met daarin alle materialen die je nodig hebt voor de training inclusief een Bambook notitieblok én iets lekkers voor bij de koffie cadeau.
2. Je ontvangt jouw persoonlijke intake in onze online omgeving
3. De online training is opgebouwd uit twee blokken van 2 uur (10.00-12.00 en 13.00- 15.00 uur). Hierin schakelen we regelmatig van online naar offline
4. Tijdens de lunch koppel je de eerste ervaringen terug naar de praktijk
5. Na de training formuleer je je actieplan
6. Met persoonlijke online coaching houd je tussentijds contact met de trainer!
7. In een online Meet-up wissel je ervaringen met medecursisten uit

Aantal deelnemers
Maximaal 6

Kies je trainingsdata

Vink jouw datum aan en klik daarna op schrijf je in.

Wil je een persoonlijk trainingsadvies?

Heb je een specifieke opleidingsvraag voor je afdeling, team of organisatie?

Bel ons op 030 763 0887 of stuur een e-mail naar advies@molijntraining.nl. We helpen je graag verder!