Naar "Mijn trainingen"

Eigen regie medewerkers over ontwikkeling faalt

Gepubliceerd op 01-08-2017, door De Redactie

Medewerkers missen vaak de regie over hun eigen ontwikkeling en inzetbaarheid, terwijl driekwart van hen die regie wel wil hebben. Uit onderzoek van Raet blijkt dat medewerkers hun eigen talenten moeilijk kunnen verwoorden. Daarnaast staan de dagelijkse bezigheden en onvoldoende aanmoediging door leidinggevenden de eigen regie in de weg. Medewerkers denken dat dit gaat veranderen als zij meer tijd krijgen om hun ontwikkeling in eigen hand te nemen. Ook betere informatievoorziening, coaching en een persoonlijk ontwikkelingsbudget kunnen helpen. Dit staat in de Raet HR Benchmark 2017, het jaarlijkse benchmarkonderzoek onder 1.100 Nederlandse werknemers, 565 HR-managers, 409 zzp’ers en 102 bestuurders uit verschillende branches.

 

Lees meer

www.raet.nl/over-ons/regie-medewerkers-nog-ver-te-zoeken

Eigen regie medewerkers over ontwikkeling faalt
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.