Naar "Mijn trainingen"

Zo verhoog je je werkplezier

Gepubliceerd op 30-11-2017, door De Redactie

Uitzendbureau Robert Half deed recent een wereldwijd onderzoek naar tevredenheid en stress op het werk. Daaruit rollen enkele tips & tricks om stress te vermijden en het werkplezier te verhogen. Wees bijvoorbeeld op je hoede voor lichamelijke stress-signalen, accepteer fouten en zorg voor jezelf. Vind de juiste werk-privébalans. Deel je tijd goed in en stel grenzen. En als je ergens niet uitkomt: vraag om hulp. Het werkplezier verhoog je nog verder door een goede relatie op te bouwen met je collega’s: werknemers die dit ervaren, zijn 2,7 keer zo gelukkig als werknemers zonder goede collegiale banden.

 

Zie ook:

http://www.baaz.nl/content/vermijd-stress-en-verhoog-je-werkplezier

Zo verhoog je je werkplezier
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.