Naar "Mijn trainingen"

Zo haal je meer uit je werkplek

Gepubliceerd op 15-02-2018, door De Redactie

Een fijne werkplek zorgt voor een hogere tevredenheid bij werknemers. Gelukkig zijn er vele opties om de werkvloer nog aantrekkelijker te maken. Zo kunnen speciale concentratieruimtes voor de nodige rust zorgen waar werknemers soms behoefte aan hebben. Daarnaast is het aan te raden om niet achter te lopen met de beschikbare technologie, zoals laptops en telefoons. En wanneer werknemers meer met elkaar in dezelfde ruimte bijeenkomen, dan zorgt dat voor meer creativiteit en betrokkenheid met elkaar. Ook een informele ruimte op de werkvloer leidt tot meer sociale cohesie onder werknemers. Buitenlucht en zonlicht zijn verder onontbeerlijk. De werkplek moet aanvoelen als ‘thuis’.

 

Zie ook:

http://arbo-online.nl/8-tips-voor-de-ideale-werkplek/

Zo haal je meer uit je werkplek
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.