Naar "Mijn trainingen"

Werknemers missen training in digitale vaardigheden

Gepubliceerd op 29-01-2018, door De Redactie

Werknemers die merken dat de ontwikkeling van hun digitale vaardigheden stagneert, gaan op zoek naar een andere werkgever. Veertig procent van de werknemers krijgt deze vertrekwens, zo blijkt uit internationaal onderzoek van Capgemini en Linkedin. Daaruit komt naar voren dat werknemers ontevreden is over de trainingsmiddelen die ze  krijgen om hun digitale vaardigheden aan te scherpen. Werkgevers zelf maken zich daar overigens ook zorgen over, aldus het onderzoek. Ze vrezen dat er een kloof ontstaat tussen vraag en aanbod van digitale vaardigheden. Een tekort aan digitale vaardigheden zou remmend werken op de ontwikkeling van bedrijven. 

 

Zie ook:

https://www.capgemini.com/resources/digital-talent-gap/

Werknemers missen training in digitale vaardigheden
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.