Naar "Mijn trainingen"

Werknemers boven de 35 vaker ontevreden

Gepubliceerd op 09-11-2017, door De Redactie

Uit een Britse studie blijkt dat een op de zes werknemers boven de 35 jaar ongelukkig is met het werk dat hij of zij doet. Jongeren zijn juist een stuk tevredener: slechts acht procent daarvan beklaagt zich. Uitzendbureau Robert Half, verantwoordelijk voor het onderzoek, identificeert drie oorzaken voor de hogere ontevredenheidsgraad bij werknemers boven de 35. Men kan teleurgesteld zijn over een vastgelopen carrière, of juist stress ondervinden van een baan die wél veel verantwoordelijkheid vraagt. Ook kinderen leiden vaak tot meer stress op het werk.

 

Zie ook:

https://www.rtlnieuws.nl/geld-en-werk/ongelukkig-in-je-werk-dan-ben-je-waarschijnlijk-boven-de-35

Werknemers boven de 35 vaker ontevreden
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.