Naar "Mijn trainingen"

Werkgeversvoorman: meer investeren in personeel

Gepubliceerd op 11-01-2018, door De Redactie

Ondernemingen moeten meer investeren in het opleiden van hun werknemers. Dat bepleit algemeen directeur Harry van de Kraats van werkgeversvereniging AWVN, die als arbeidsvoorwaardenadviseur van werkgevers betrokken is bij het afsluiten van cao’s. Van de Kraats denkt dat de huidige krapte op de arbeidsmarkt een structureel verschijnsel zal worden als bedrijven niet zwaarder inzetten op een veelzijdige ontwikkeling van hun medewerkers. Daarnaast verwacht hij dat ondernemingen steeds meer zullen worden beoordeeld op hun ‘menselijke’ waarde, waardoor zij er goed aan doen om meer aandacht te geven aan human resources.

 

Zie ook:

https://www.awvn.nl/actueel/persberichten/werkgeversvoorman-wil-meer-investeren-in-personeel

Werkgeversvoorman: meer investeren in personeel
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.