Naar "Mijn trainingen"

Werkgevers laten talent massaal onbenut

Gepubliceerd op 12-10-2017, door De Redactie

Werkgevers boren slechts twaalf procent van het potentieel aan dat aanwezig is bij hun medewerkers. Bijna de helft (40%) van de werknemers werkt voor bazen die niet het beste uit het personeel naar boven halen. Werkdruk geldt als verklaring voor het onvermogen om talent op de werkvloer te benutten. Bijna een op de drie werknemers overweegt om de organisatie te verlaten en een nieuwe werkomgeving te zoeken. Dit blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau Integron.

 

Zie ook:

https://www.integron.nl/nieuws/nederland-meer-potentieel-medewerkers-halen/

Werkgevers laten talent massaal onbenut
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.