Naar "Mijn trainingen"

Scholingspotje van 12,5 miljoen staat klaar

Gepubliceerd op 18-08-2017, door De Redactie

Een scholingspot van 12,5  miljoen euro staat klaar om medewerkers duurzame inzetbaarheid te houden. Het gaat om Europees geld, dat wordt uitgegeven via onderwijs- en ontwikkelingsfondsen. Vanaf 25 september kunnen zij aanvragen indienen voor het financieren van projecten die duurzaam werken bevorderen. Deze  projecten kunnen gaan over gezond en veilig werken, maar ook over goed werkgeverschap of arbeidsmobiliteit. De bedoeling is om mensen en organisaties wendbaar te maken, zodat zij economische en technologische ontwikkelingen kunnen bijhouden. Initiatieven kunnen rekenen op maximaal een half miljoen euro ondersteuning. Op 13 oktober sluit de aanvraagtermijn. 

Zie ook:
https://www.hrpraktijk.nl/topics/duurzame-inzetbaarheid/nieuws/vanaf-september-subsidie-aan-te-vragen-duurzame-inzetbaarheid

Scholingspotje van 12,5 miljoen staat klaar
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.