Naar "Mijn trainingen"

Samenwerkingsverband opleidingsfondsen gestart in Gelderland

Gepubliceerd op 30-05-2018, door Bram Hart

Om het enorme tekort aan technisch personeel in Gelderland aan te pakken, slaan verschillende opleidingsfondsen en de provincie Gelderland de handen ineen. Gezamenlijk starten ze het project “Leve(n)lang Gelders Vakmanschap”, waar niet alleen wordt gepoogd om werklozen technisch te scholen, maar ook mensen die al werken hebben om te scholen tot technisch personeel.

Het traject zal zich richten op alle mogelijke groepen in de provincie: niet alleen zal er aandacht zijn voor MBO-geschoolden, ook vrouwen, statushouders en 50-plussers worden aangemoedigd om deel te nemen in het project. Iedereen krijgt de kans om te worden opgeleid tot vakman/-vrouw van de industrie van de toekomst.

 

Bron: https://www.arnhemsekoerier.nl/nieuws/algemeen/434944/gelderland-maakt-werk-van-techniek 

Samenwerkingsverband opleidingsfondsen gestart in Gelderland
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.