Naar "Mijn trainingen"

Opnieuw opstarten bij Molijn Training

Gepubliceerd op 15-05-2020, door Pieter Molijn

Molijn Training komt weer op gang! Vanaf 1 Juni hebben wij de mogelijkheid weer klassikale trainingen te organiseren. Op dit moment maken wij onze locatie in Utrecht volledig Coronaproof!

Licht aan het einde van de tunnel
Vanwege de Corona-maatregelen hebben wij in de periode van 16 maart tot 31 mei geen klassikale trainingen kunnen organiseren. Gelukkig lijkt er, met de verminderde druk op de IC’s en de versoepeling van diverse maatregelen, licht aan het eind van de tunnel. Met gepaste maatregelen op locatie kunnen wij vanaf 2 juni weer beginnen met het organiseren van trainingen! Wij hebben de ambitie deelnemers waarvan de training in de bovengenoemde periode van 16 maart tot en met 31 mei viel, voor de zomer nog de kans geven op het volgen van hun training. Wat dit betekent voor jouw training hoor je zo snel mogelijk per mail van ons!

Maatregelen die wij op onze locatie treffen

Wij verzorgen desinfectiepompjes en papieren handdoeken voor de hygiëne. Ook maken wij afspraken met de cateraar, die veel ervaring heeft opgedaan met het leveren van portieverpakkingen aan zorginstellingen in de afgelopen periode. Zij zullen voor ons een zelfde bereidingsmethode hanteren als voor deze zorginstellingen. Afhankelijk van de groepsgrootte geven we deelnemers de mogelijkheid om gezamenlijk te lunchen in onze grote keuken, of de lunch met andere deelnemers in de trainingsruimte te nuttigen.

Deze trainingsruimtes zijn onderverdeeld en afgeplakt in plaatsen die voldoen aan de RIVM richtlijn van 1,5 meter. Dit betekent dat onze grootste trainingsruimte – en dus de groepsgrootte – voor nu beperkt blijft tot maximaal 7 deelnemers, die allen op voldoende afstand van elkaar in de ruimte kunnen plaatsnemen. Onze locatie in Utrecht is ruim opgezet, zodat we altijd voldoende afstand van elkaar kunnen houden, ook buiten de trainingsruimtes.

Voorafgaand aan de trainingsdag
Als extra voorzorgsmaatregel hanteren wij het protocol dat ook voor contactberoepen als de kapper geldt. Voorafgaand aan de training krijgen deelnemers van ons een telefoontje, waarin extra gevraagd wordt of er sprake is van ziekteverschijnselen. Deelnemers met ziekteverschijnselen verzetten we naar een volgende trainingsmogelijkheid, tenzij ze officieel negatief getest zijn.

Wij zien deze (beperkte) heropstart met veel vertrouwen en enthousiasme tegemoet.
We hopen je dan ook snel in één van onze klassikale trainingen te mogen verwelkomen!


Met vriendelijke groet,

Pieter & Denise Molijn


BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.