Naar "Mijn trainingen"

Ontdek het talent van je kleuter!

Gepubliceerd op 28-08-2018, door Bram Hart

Denk jij dat het volgen van cursussen een onderdeel van het volwassen bestaan is? Niet dus! Een Drontse organisatie biedt namelijk een soort verzamelcursus aan voor kleuters, waarin ze met verschillende culturele activiteiten kennis kunnen maken. Elk onderdeel van de cursus  wordt afgesloten met een expositie of voorstelling. Met deze cursus wil de aanbieder ouders leren welke talenten hun kind bezit.

Zoals de organisatie zelf aangeeft: “Er zal vast blijken wat voor een talent jouw kind in huis heeft!” Na deze verzamelcursus is er nog een vervolgcursus mogelijk voor je kleuter, waarbij het zich verder kan verdiepen in de materie.

Bron: https://www.meerpaal.nl/cursus/kleutermix/

Ontdek het talent van je kleuter!
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.