Naar "Mijn trainingen"

Minister geworden? Eindelijk een onbeperkt opleidingsbudget!

Gepubliceerd op 19-03-2018, door Bram Hart

Van de 24 leden van kabinet Rutte III heeft de helft ondertussen een cursus gevolgd. In 11 van de gevallen gaat het om een mediatraining. Natuurlijk is het van groot belang voor mensen op zulke topfuncties om goed voorbereid aan het werk te gaan. Ze moeten in staat zijn om de media professioneel te woord te staan, maar ook internationaal een goede indruk achter te laten. En dat mag wat kosten: RTLZ rapporteerde dat de totale kosten van de cursussen €42.500 waren.

 

Zie ook:
https://www.rtlz.nl/algemeen/binnenland/minister-geworden-snel-naar-de-mediatrainer

Minister geworden? Eindelijk een onbeperkt opleidingsbudget!
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.