Naar "Mijn trainingen"

Mindful op de basisschool

Gepubliceerd op 20-09-2018, door Bram Hart

Vanaf november zullen ongeveer 4500 Groningse basisschoolleerlingen deelnemen aan een Mindfulness challenge. De challenge heeft zichzelf tot doel gesteld om de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen te vergroten.

Veel jongeren ervaren stress en kampen met burn-out klachten. Dit beperkt zich niet alleen tot het middelbaar en hoger onderwijs: ook op de basisscholen krijgen veel kinderen te maken met hoge druk. Het programma wil hier verandering in brengen: gedurende vier weken zal er dagelijks aandacht zijn voor meditatie en mindfulness.

Ben jij geen basisschoolleerling, maar heb je wel interesse in een training mindfulness? Bekijk dan eens onze training Mindfulness!

Mindful op de basisschool
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.