Naar "Mijn trainingen"

Make IT Work wint Pro-Motoraward

Gepubliceerd op 30-11-2018, door De Redactie

De Pro-Motoraward wordt jaarlijks uitgereikt aan het meest kansrijke idee op het gebied van samenwerking tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Dit jaar was het de bedoeling dat de ingezonden ideeën nadrukkelijk een bijdrage leverden aan de versterking en vernieuwing van Leven Lang Ontwikkelen.

Het idee dat hier het beste aan voldeed komt van Make IT Work. Make IT Work is een traject van de Hogeschool van Amsterdam, waarin de Hogeschool, samen met bedrijven, werklozen omschoolt tot de informatietechnologen waar een groot tekort aan is. Op deze manier slaat men twee vliegen in één klap: men vermindert de werkloosheid en vermeerdert het aantal informatietechnologen, waar momenteel veel vraag naar is.

Bron: https://www.scienceguide.nl/2018/11/make-it-work-derde-winnaar-pro-motor-award/

Make IT Work wint Pro-Motoraward
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.