Naar "Mijn trainingen"

COVID-19: Alle klassikale trainingen tot 1 Juni 2020 vervallen vooralsnog

Gepubliceerd op 13-03-2020, door De Redactie

Molijn Training verzorgt incompany trainingen bij haar klanten op locatie en trainingen in de open inschrijving op een locatie van Molijn Training. Vanwege het Coronavirus hebben wij maatregelen genomen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Hierbij volgen wij onder meer de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Update 24/03
Wij houden berichtgeving nauwlettend in de gaten. Vanzelfsprekend heeft de volksgezondheid voor ons de hoogste prioriteit en zullen wij conform de actuele richtlijnen en adviezen handelen. Na de persconferentie van 23/03, waarin verscherpte maatregelen werden aangekondigd en ook de duur van de quarantaine is verlengt, hebben wij moeten besluiten de klassikale trainingen tot 1 Juni 2020 vooralsnog op te schorten.

Jouw training
Staat jouw training gepland in de periode van 16 Maart tot 1 Juni? Dan heb je waarschijnlijk vooral behoefte aan heldere planning en directe communicatie. Zodra wij meer duidelijkheid kunnen bieden over jouw trainingsdatum nemen we hier dan ook contact met je over op. Alle deelnemers aan de vervallen klassikale trainingen krijgen gegarandeerd de mogelijkheid om later dit jaar alsnog deel te nemen aan de training(en) waarvoor ze zich hebben opgegeven.
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.