Naar "Mijn trainingen"

Leren op workshops en conferenties neemt vlucht

Gepubliceerd op 07-12-2017, door De Redactie

Leren door middel van workshops en congressen is hot: het CBS becijferde dat de jaarlijkse deelname van werkenden aan een workshop of conferentie op 40 procent ligt. Daarmee ligt het aantal werknemers dat hieraan meedoet op vrijwel hetzelfde niveau als deelnemers aan een cursus, training of opleiding. Onder laagopgeleiden (15%) en middelbaar opgeleiden (34%) liggen deze percentages wat lager dan bij hoogopgeleiden (57%). Ook is deelname gebruikelijker bij werknemers met een vast contract en bij werknemers met een langer verleden binnen hun organisatie.

 

Zie ook:

http://www.pwnet.nl/personeelsmanagement/artikel/2017/9/leren-op-workshops-en-conferenties-10125146

Leren op workshops en conferenties neemt vlucht
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.