Naar "Mijn trainingen"

Kabinet verruilt fiscale aftrekpost scholingsuitgaven in voor scholingsvoucher

Gepubliceerd op 11-12-2017, door De Redactie

Het kabinet is van plan om voor een leven lang ontwikkelen de fiscale aftrekpost scholingsuitgaven in de inkomstenbelasting per 1 januari 2019 af te schaffen. In plaats daarvan komt er een gerichte uitgavenregeling met vouchers, zo blijkt uit documenten van het ministerie van Onderwijs. Vanaf dan zal er jaarlijks een budget van 196,8 miljoen euro beschikbaar zijn. Een jaar geleden bepaalde het kabinet al dat de fiscale aftrekpost voor scholingsuitgaven wordt geschrapt, een beslissing die in juli van dit jaar voor een jaar werd uitgesteld.

Zie ook:
http://www.pwnet.nl/instroom/nieuws/2017/9/prinsjesdag-heffingskortingen-2018-10125353

Kabinet verruilt fiscale aftrekpost scholingsuitgaven in voor scholingsvoucher
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.