Naar "Mijn trainingen"

Engeland vreest talentencrisis door Brexit

Gepubliceerd op 09-10-2017, door De Redactie

De Engelse minister van Onderwijs heeft werkgevers opgeroepen om massaal werkervaringsplaatsen te creëren. Zij reageert op de angst dat het land in een talentencrisis zal storten na de Brexit. Dit omdat buitenlandse werknemers het land dreigen te verlaten. De Britse arbeidsmarkt leunt vanouds zwaar op talent van overzee. Het antwoord moet zijn om een ‘leger van talent van eigen bodem’ op te leiden, aldus onderwijsminister Justine Greening tijdens een toespraak voor de Britse Kamer van Koophandel.

 

Zie ook:

http://www2.cipd.co.uk/pm/peoplemanagement/b/weblog/archive/2017/07/07/all-employers-should-offer-apprenticeships-and-work-experience-says-education-secretary.aspx

Engeland vreest talentencrisis door Brexit
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.