Naar "Mijn trainingen"

Eindejaargesprek moet vaker gaan over ontwikkeling

Gepubliceerd op 01-03-2018, door De Redactie

Ruim een derde van werkend Nederland wil dat eindejaars-gesprekken vaker over opleiding en ontwikkeling gaan. In plaats daarvan staan deze gesprekken vaak in het teken van tekortkomingen en verbeterpunten van medewerkers. Deze verzuchtingen komen naar voren in een onderzoek van Protime onder duizend werkenden. 34 procent van de respondenten geeft aan het eindejaars-gesprek een stressvolle gebeurtenis te vinden. Deze gesprekken zouden eigenlijk continu gevoerd moeten worden, door het hele jaar heen, zo zeggen werknemers.

 

Zie ook:

https://www.protime.nl/nl-nl/nieuws/protime-onderzoek-een-derde-van-de-werknemers-ligt-wakker-van-eindejaarsgesprek

Eindejaargesprek moet vaker gaan over ontwikkeling
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.