Naar "Mijn trainingen"

Een derde van de werkende Nederlanders gaat voor opleiding of cursus

Gepubliceerd op 09-01-2019, door De Redactie

Aan het begin van dit jaar publiceerde online pensioenuitvoerder BeFrank de resultaten van haar nieuwjaarsonderzoek onder werkende Nederlanders. Uit dit onderzoek blijkt dat bijna 30% van de ondervraagden voornemens is om in 2019 een opleiding, training of cursus te gaan volgen.

Ook andere goede voornemens springen er uit. Zo geetf meer dan 20% van de ondervraagden aan om opslag te gaan vragen. Dit percentage is vooral hoog onder werknemers tot 30 jaar, waarvan bijna 40% om salarisverhoging wil gaan vragen. Ook mikt bijna een kwart van de ondervraagden op een betere balans tussen werk en privé.

Benieuwd wat er verder uit het onderzoek komt? Zie https://www.befrank.nl/blog/werkende-nederlander-wil-in-2019-hoger-salaris/

Een derde van de werkende Nederlanders gaat voor opleiding of cursus
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.