Naar "Mijn trainingen"

Cursus sociaal rijden voor maaltijdbezorgers

Gepubliceerd op 10-07-2018, door Bram Hart

Tussen 5 en 7 ’s avonds zijn stoepen, kruispunten en schoolpleinen eigenlijk niet meer veilig door alle maaltijdbezorgers op scooters. Kriskras bewegen zij zich op hoge snelheid door het verkeer, negeren ze rode stoplichten en veroorzaken ze geluidsoverlast en stank: bezorgers op scooters maken zich niet geliefd.

In Harderwijk gaat hier nu verandering in komen. Vanuit het project “Aanpak Overlast Bezorgscooters” gaat een cursus aangeboden worden waarin het rijgedrag van de bezorgers geëvalueerd zal worden. Door middel van tips en tops zal worden geprobeerd om ergernis en onveilige situaties in de toekomst zoveel mogelijk te beperken. En dit idee vindt gretig aftrek: bijna alle horecaondernemers in Harderwijk zullen hun bezorgers aan de cursus laten deelnemen.

 

Bron: https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2318867/Scheurende-maaltijdbezorgers-in-Harderwijk-verleden-tijd-als-het-goed-is

Cursus sociaal rijden voor maaltijdbezorgers
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.