Naar "Mijn trainingen"

Bedrijven vergeten productiviteit werknemers te verhogen

Gepubliceerd op 23-11-2017, door De Redactie

Nederlandse ondernemingen laten kansen liggen om hun werknemers productiever te maken. Dit blijkt uit onderzoek van de website glassdoor.com, die 2 miljoen vacatures uit het afgelopen jaar onderzocht op de aangeboden secundaire arbeidsvoorwaarden. De mogelijkheid tot carrièreontwikkeling en verder leren werd 26.899 keer genoemd, en eindigde daarmee onder flexibele werktijden en een leaseauto. Een sport(school)vergoeding en gratis fruit of gezonde maaltijden werden zelf allebei nog geen 2.000 keer vermeld. Overigens biedt het MKB zulke voorwaarden relatief vaker aan dan bedrijven met meer dan 200 werknemers.

 

Zie ook:

https://www.hrpraktijk.nl/topics/arbeidsvoorwaarden/nieuws/nederlandse-bedrijven-laten-kans-op-productievere-werknemers-liggen

Bedrijven vergeten productiviteit werknemers te verhogen
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.