Naar "Mijn trainingen"

7 zaken die je maar beter kunt laten op de werkvloer

Gepubliceerd op 30-11-2017, door De Redactie

De Telegraaf somt zeven dingen op die je beter niet kunt doen op het werk. Ten eerste: klaag niet te veel. Klagen is op zich niet erg, maar aan een stuk door is een ander verhaal: blijf professioneel. Loop daarnaast niet de kantjes ervan af. Dit werkt irritatie bij collega’s die je werk moeten overpakken. Kom ook niet vaak te laat: hierdoor lijk je onbetrouwbaar en chaotisch. En kleed je niet te casual, hoe heerlijk die joggingbroek ook zit. Let, ten slotte, op je taalgebruik: vloeken, roddelen en te veel over jezelf praten heeft meestal een slechte invloed op de werksfeer.

 

Zie ook:

http://www.telegraaf.nl/vrij/29056059/__7_dingen_die_je_beter_niet_kunt_doen_op_het_werk__.html

7 zaken die je maar beter kunt laten op de werkvloer
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.