Naar "Mijn trainingen"

Molijn Training start met app-learning

Gepubliceerd op 26-03-2018, door Bram Hart

Het kan nooit de bedoeling zijn dat je maar een enkele dag bezig bent met de training die je hebt gevolgd. Om het maximale uit een training te halen, dien je dat wat je hebt geleerd op de training, direct toe te passen in de praktijk.

Daarom zet Molijn Training zich in om haar trainingen nu nog beter aan te laten sluiten op de praktijk. Wil je snel even terugkijken wat er in de training over een situatie werd gezegd? Dat kan nu!

Molijn Training heeft een app ontwikkeld waarmee je binnen enkele seconden terug kan zien waar je mee bezig bent geweest, en je e-coachingsopdrachten kunt uitvoeren. Zo zijn onze trainingen nog beter verbonden met jouw werk!

 

Download hem hier: Android of iOS

Molijn Training start met app-learning
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.