Naar "Mijn trainingen"

Vlog: een interview met Caroline Meeks

Gepubliceerd op 08-08-2017, door Bram Hart

Bram reist af naar het zuiden van het land voor een gesprek met Caroline Meeks. Toen Caroline door een reorganisatie bij DSM boventallig is geworden, kreeg ze de kans om samen met 8 collega's een serie trainingen te volgen bij Molijn Training. In totaal volgde zij 4 loopbaantrainingen. 

"Ik heb echt geleerd om vooral positief te kijken naar jezelf en alles wat je doet"
 "Tijdens de training had ik echt zoiets van heel leuk, gezellig en heel nuttig. Maar in je achterhoofd gaat er ergens ineens een motortje lopen waardoor het veel meer doorwerkt na een aantal weken" 

 

  

Vlog: een interview met Caroline Meeks
BLOG 22-06-2021 || door: Denise Molijn Molijn maakt de balans op: online is een blijvertje!

Waar staan we na 15 maanden thuiswerken, online vergaderen, een minimaal sociaal leven en een stuwmeer aan vrije dagen omdat we toch negens naartoe konden? Welke inzichten over werk, werkplek en werk-privé balans hebben we gekregen? Wat hebben we bereikt en wat hebben we gemist? Essentiele vragen nu de laatste maatregelen losgelaten lijken te worden en we weer meer keuze krijgen in wat we wel en niet doen.

NIEUWS 07-06-2021 || door: De Redactie Thuis en op kantoor: hybride werken is het nieuwe normaal

Nu het einde van de coronamaatregelen in zicht lijkt, zijn bedrijven en overheden bezig met hoe en vooral waar in de toekomst wordt gewerkt. Thuiswerken blijft daar deel van uitmaken, maar het kantoor ook: hybride werken noemen veel bedrijven en de overheid dat.

NIEUWS 20-04-2021 || door: De Redactie Meer werkenden volgen opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

De coronacrisis lijkt een positief effect te hebben op de persoonlijke ontwikkeling van de Nederlandse beroepsbevolking. Van de mensen die in coronatijd besloten meer en verder te leren, koos de helft voor een training of opleiding het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zo blijkt uit onderzoek van Intermediair en Springest.