Naar "Mijn trainingen"

Incompany/maatwerk

Incompany trainingen

Heb je een specifieke opleidingsvraag voor je afdeling, team of organisatie dan denken we graag met je mee. We sluiten daarbij speciaal aan op gewenste KPI’s of opleidingsthema’s binnen de organisatie. We geven graag vrijblijvend advies hoe je duurzame inzetbaarheid door ontwikkeling van de PROFI-competenties binnen je organisatie kunt inzetten en daarmee je organisatie-effectiviteit vergroot.

Full service en eigen leeromgeving

Om structureel te werken aan duurzame inzetbaarheid van de medewerkers binnen je organisatie bieden we een full service pakket. Hiermee krijg je als bedrijf een eigen leeromgeving. Zo kun je trainingen organiseren, deelnemers uitnodigen en volgen in hun trainings- en e-coachingstraject. Ons full service pakket biedt een ruime keuzemogelijkheid en maakt van ontwikkeling van werknemers een gezamenlijk en doorlopend proces.

Trainingen voor managers

Duurzame inzetbaarheid is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer. Toch blijkt het in de praktijk vaak lastig om daar als manager op een goede manier invulling aan te geven. Om die reden hebben we een speciaal programma voor managers ontwikkeld. Het programma bestaat uit 3 trainingen die erop gericht zijn medewerkers te stimuleren en ondersteunen in hun duurzame inzetbaarheid .

Volg en motiveer medewerkers

Als je medewerkers hebt die deelnemen aan onze trainingen biedt onze digitale leeromgeving een effectief hulpmiddel om de voortgang van je medewerkers te bewaken. Tijdens de trainingen krijg je praktische tips en tools om dit instrument optimaal in te zetten. Zo kun je op positieve wijze invulling geven aan  duurzame inzetbaarheid binnen je organisatie en de organisatie-effectiviteit vergroten.

Ons managersprogramma:

  • helpt je om meer zicht te krijgen op de talenten van je medewerkers
  • geeft je handvatten om van de ontwikkeling van je medewerkers een continu proces te maken
  • laat je zien hoe je met de juiste benadering het beste uit je medewerkers haalt

Ga naar de trainingen >

Klant cases

Wat levert investeren in de ontwikkeling van medewerkers de werkgever op?

Daar deed het researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA) onderzoek naar. Zij constateerden de volgende resultaten voor bedrijven:

  • Hogere medewerkertevredenheid- en betrokkenheid
  • Hogere organisatie-effectiviteit
  • Toename van de productiviteit
  • Positief effect op performance
  • Lager personeelsverloop
  • Training van medewerkers heeft zelfs een positief effect op de productiviteit van collega’s die de training niet hebben gevolgd.

Bron: Postinitieel leren: Deelname en rendement. Didier Fouarge en Andries de Grip, Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt | ROA 2012.