Naar "Mijn trainingen"

Agility scan

Wat is de Learning Agility Scan?
Een snel veranderende wereld vraagt om wendbaarheid. Organisaties besteden daarom veel tijd aan het vergroten van hun aanpassingsvermogen. Medewerkers die deze ontwikkelingen dagen zijn hierbij van cruciaal belang. De Learning Agility Scan helpt je inzicht te verkrijgen in jouw Learning Agility – jouw leer-/verandervermogen op de werkvloer. Jouw lerend vermogen is hierbij geen vast gegeven, maar is te trainen en dus te vergroten! Aan de hand van de scan word je bewust van jouw groeipotentie en kun je aan de slag met jouw ontplooiing binnen een Agile organisatie.

Doelen en resultaten
Het doel van de Learning Agility Scan is het in kaart brengen van jouw groeipotentie op verschillende Learning Agility dimensies. We onderscheiden er vijf: Self-awareness, Change-, Results-, Mental- en People Agility. De resultaten van de scan geven inzicht in waar je het best ontwikkelbaar bent en geven je concrete tips om mee aan de slag te gaan. Bij Molijn Training bieden wij programma’s waarin je intensief met één van de agilities aan de slag gaat om een grote sprong in je persoonlijke ontwikkeling te maken.

Bijzondere positie van Self-awareness
In de Learning Agility Scan is een bijzondere rol weggelegd voor Self-awareness – de mate waarin jij jouw sterke en zwakke punten kunt beoordelen en bezig bent met je persoonlijke ontwikkeling. Mensen die hoog scoren op zelfkennis richten zich op verbeterpunten en hebben een hoge bereidheid om te leren. Deze elementen maken dat Self-awareness aan de basis ligt van onze wendbaarheid. In onze meerdaagse Agile trainingen is het fundament dan ook altijd de ontwikkeling van dit zelfbewustzijn.

Meld je aan!

Online assessment – Learning Agility Scan
De Learning Agility Scan biedt een online assessment en ontwikkeltool in één. Een interactieve digitale tool om actief aan de slag te gaan met de ontwikkeling van jouw wendbaarheid en veranderkracht. Het Learning Agility rapport laat in één oogopslag jouw huidige score zien én jouw groeipotentieel. In de online ontwikkelmodule kun je met behulp van concrete, persoonlijke tips aan de slag om dat groeipotentieel te bereiken.

Uitleg scan & resultaten 
De Learning Agility Scan geeft je concrete tips voor jouw persoonlijke groei. Om deze tips goed te begrijpen is het belangrijk om de verschillende Agilities beter te leren kennen. In een online meeting van een uur krijg je uitleg van de Scan. Hoe verhouden de verschillende Agilities zich tot elkaar? Hoe scoor jij? Wat vertelt deze score jou en wat betekent dit voor jouw ontwikkeling en veranderkracht?

Inschrijven
Omdat je de online Scan kan doen op een moment dat jou goed uitkomt, schrijf je je voor deze training in voor een fictieve datum. Nadat je inschrijving goedgekeurd is, ontvang je van de trainer de inloggegevens voor de scan. Ook de afspraak voor de online meeting wordt na je aanmelding gepland.

Kies je trainingsdata

Vink jouw datum aan en klik daarna op schrijf je in.

Wil je een persoonlijk trainingsadvies?

Heb je een specifieke opleidingsvraag voor je afdeling, team of organisatie?

Bel ons op 030 763 0887 of stuur een e-mail naar advies@molijntraining.nl. We helpen je graag verder!