Naar "Mijn trainingen"

De afgelopen weken is er veel veranderd, sterker nog: bijna niets is meer hetzelfde. We kunnen ons voorstellen dat ook leidinggevenden in deze tijd tegen andere dingen aanlopen dan wanneer je ‘normaal’ aan het werk zou zijn.

Ervaring delen in online meetings en coaching
Bij Molijn Training vinden we de verbinding tussen waar je in de praktijk tegenaan loopt, de ervaring die je wilt delen en de persoonlijke tips die we je kunnen geven belangrijk. Om die verbinding goed te kunnen maken moet je het geleerde direct kunnen toepassen in je werk. Daarom bieden we je graag een combinatie van online training en coaching om je te begeleiden in de onderwerpen die nu spelen.

Leidinggeven op afstand
Tijdens de Coronacrisis merken we – gelukkig! – dat moderne technologie het goed mogelijk maakt om op afstand te werken. Dat betekent helaas niet dat dit alles ook direct vlekkeloos verloopt. Als direct leidinggevende speel jij binnen deze nieuwe werkwijze een cruciale rol, waarin andere aandachtsgebieden naar voren komen dan een traditionele werksituatie.

Hoe zorg je voor een positieve en productieve thuiswerkcultuur? In deze online coaching beginnen we met het ontleden van dit nieuwe werken. Waaraan hebben thuiswerkende teamleden behoefte en welke informatie heb jij nodig je team optimaal te laten functioneren? Wat verwachten medewerkers, wie neemt welke verantwoordelijkheden en hoe worden werkzaamheden vastgelegd en gecommuniceerd? 

In een combinatie van 3 online meetings, in een kleine groep, opgevolgd met online coaching prikkelen we je om terug te blikken op de afgelopen weken en nodigen we je uit om vooruit te kijken naar de tijd die nog komen gaat. Door doelbewust stil te staan bij de verschillen tussen een traditionele werkwijze en een (beginnende) thuiswerkcultuur, leggen we in deze online Coaching bloot welk effect dit heeft op het functioneren van de leidinggevende. Daarnaast zul je met het antwoord op deze vragen concrete stappen kunnen maken om hierin te verbeteren.

Na deze online training & coaching
  • Breng je jouw team op afstand juist dichter bij elkaar
  • Zorg je dat er productief en plezierig gewerkt kan worden in elke werksituatie
Korting op je volgende training!
De kosten bedragen € 99,- per persoon. Na betaling ontvang je van ons een voucher waarmee je € 99,- korting ontvangt op een van onze leiderschapstrainingen. Kijk voor onze trainingen op www.molijntraining.nl.


Kies je trainingsdata

Vink jouw datum aan en klik daarna op schrijf je in.

Wil je een persoonlijk trainingsadvies?

Heb je een specifieke opleidingsvraag voor je afdeling, team of organisatie?

Bel ons op 030 763 0887 of stuur een e-mail naar advies@molijntraining.nl. We helpen je graag verder!