Naar "Mijn trainingen"

Werkwijze

Effectief trainen

Al onze trainingen duren 1 dag. Zo dagen we onszelf uit geen overbodige onderwerpen te behandelen. We richten ons volledig op de ‘leerwensen’ van de deelnemers. Door de groepen klein te houden, maximaal 12 deelnemers, gaat iedereen naar huis met voldoende persoonlijk inzicht en een eigen actieplan om het geleerde in de praktijk toe te passen.

Voorbereiding en coachingsopdrachten

Een absolute voorwaarde om succesvol te werken aan competenties is zelfkennis: het gaat tenslotte om jou. Met onze voorbereidingsopdracht denk je vooraf al na over het onderwerp van de training en over je eigen leerwensen. Die wensen nemen onze trainers mee in hun voorbereiding. De voorbereidingsopdracht duurt ongeveer 20 minuten. Een trainingsdag sluit je af met het formuleren van drie persoonlijke actiepunten: wat ga jij doen met wat je die dag hebt geleerd? In de eerste maand na de training ontvang je van ons iedere week een korte en prikkelende coachingsopdracht. Daarna ontvang je maandelijks een opdracht, zodat je continu werkt aan je persoonlijke actieplan.

Trainingsadvies

Wil je een gericht trainingsadvies? Dat kan! Doe dan de Trainingswegwijzer. Deze vragenlijst brengt jouw competenties en de dingen die je belangrijk vindt in kaart. Zo zie je onmiddellijk waar je ontwikkelbehoefte ligt en waar je de beste resultaten behaalt. In totaal duurt het invullen van de vragenlijst ongeveer 15 minuten en je kunt het doen waar en wanneer het jou uitkomt. Of neem contact met ons op via mail@molijntraining.nl of 030 763 0887 voor een persoonlijke intake.

Eigen leeromgeving

Zodra je je hebt ingeschreven voor een training krijg je toegang tot je eigen digitale leeromgeving. Hier kun je al je persoonlijke documenten plaatsen zoals je actieplan, persoonlijke aantekeningen en certificaten. Je krijgt toegang tot de mediatheek met leerzame en leuke filmpjes. Ook krijg je toegang tot de bibliotheek met handouts van de trainingen, boekentips en interessante artikelen.

Molijn Trainingen Sijbren Wijnja |
Administratief medewerker | Belastingdienst


"Op een leuke, interessante en aantrekkelijke manier krijg je tips en tricks over persoonlijke effectiviteit en leer je jezelf beter kennen. De trainingen zijn leuk en interactief opgezet waarbij je wordt gestimuleerd zelf na te denken over hoe je de stof in je eigen dagelijkse werkzaamheden kan toepassen. Er is aandacht voor jezelf doordat de groepen niet te groot zijn. In een dag leer je veel, erg effectief voor ontwikkeling."